Abonnera parken

Se till att ha Voltflip för Er själva!

Ta med gänget, hoppa och ha kul utan att trängas med andra inne i parken. I dessa tider kan det vara skönt att slippa trängsel, och att vara helt själva i en trampolinpark är såklart en fantastisk grej. Erbjudandet gäller upp till 20 deltagare, vid fler tillkommer det en kostnad på 99 kr per deltagare.

Tider för att abonnera hela parken gäller:

Måndag – fredag 19:00 – 20:00 och 20:00 – 21:00
Lördag – söndag 19:00 – 20:00 och 20:00 – 21:00

Passa även på att förbeställa Er mat från vårt Café! Varför inte en riktigt god burgare från Sibylla så rundar ni av kvällen mäta och belåtna!

Priser

Alla dagar – 1 995 kr/ timme

abonnera_voltflip

Gör som familjen Jönsson och abonnera hela Voltflip!

Tillval

Grupp Instruktör  500 kr

Här får Ni handfasta tips och råd! Ett bra alternativ att välja till när Ni har parken för Er själva!

Du bokar erbjudandet “Abonnera Hela Parken” via formuläret nedan. Efter att du har fyllt i formuläret och skickat det till oss så kommer vi att  säkerställa att datumet är ledigt. Ge oss gärna ett par alternativa datum under “Meddelande”.

Erbjudandet gäller för upp till 20 personer per timma. Är Ni fler än 20 deltagare per timme kostar överskjutande deltagare 99 kr.

Voltsocks ingår ej, dessa kan Ni köpa via receptionen när Ni kommer till oss. Dessa kostar 39 kr paret.

Detta är en förfrågan och Voltflip kan endast erbjuda plats i mån av tillgång till personal. Eftersom detta inte är en onlinebokning kan det ta upp till ett par dagar innan Ni får svar på Er förfrågan.