Gruppaktivitet

Toppenaktivitet till ditt happening!

Gör något utöver det vanliga med en hel grupp! Många känner till att vi arrangerar födelsedagskalas för barn, men vi erbjuder mycket mer gruppaktiviteter än så! Hos oss kan du få en oförglömlig gruppaktivitet med hela ditt kompisgäng, svensexa/möhippa, arbetslag, skolklass eller varför inte släktkalas? Vi skräddarsyr ditt besök hos oss helt efter era önskemål om aktiviteter och mat. Med god framförhållning kan ni till och med hyra hela anläggningen. 

Vi har många olika typer av aktiviteter som lockar grupper med både barn och vuxna. Välj en park, eller rör er fritt bland alla våra delar. Oavsett vilken park ni är i så kan den anpassas för alla svårighetsgrader, här finns något för både nybörjaren och eliten.

Vi har två helt nya toppfräscha omklädningsrum som ni har fri tillgång till. Och vi lovar att svetten kommer rinna på alla efter en stund i alla våra roliga aktiviteter!

Voltflip svensexa

Svensexa & möhippa

Skapa ett oförglömligt minne för det blivande brudparet!

Vi har allt för en oförglömlig möhippa eller svensexa! Vill ni hoppa fritt i parken? Tävla i Ninjabanan? Mäta er i en 5-kamp? Eller köra alla-mot-en i dodgeball?

Vi anpassar både aktiviteter och mat efter era önskemål!

Kickoff aktivitet Alingsås

Företag

Kickoff, teambuilding eller en komplett konferens?

Lämna kontoret för ett tag och bygg upp sammanhållningen i arbetslaget med en aktiv kickoff! Vi erbjuder både mat och aktiviteter! 

Ett perfekt sätt att lära känna varandra bättre och höja stämningen i ett arbetslag!

Grupp förening

Förening

Avslutning på Fotbollskubben? Inomhusäventyr med scouterna?

Ibland vill man göra något extra utöver det vanliga! Ta med dina föreningsmedlemmar till oss på Extreme Planet! Vi erbjuder gruppaktiveter för alla typer av grupper, både barn och vuxna.

Hinderbana Alingsås

Skolor

Ha bästa gympatimmen någonsin hos oss!

Gör som många andra skolklasser redan gjort: ha gympan hos oss! Vi erbjuder många typer av aktiviteter med eller utan instruktör i alla våra parker. Vi har också en 100 kvadratmeter stor sportarena för fotboll, basket, fyspass mm.