Om oss

Voltflip är ett upplevelsekoncept utöver det vanliga, mitt i vardagen! Vi erbjuder en 2300 kvadratmeter stor aktivitetsanläggning inomhus med flera extremsporter samlat under samma tak!

Under november 2017 slogs dörrarna upp till Voltflip i Alingsås. På mindre än ett år utvecklades verksamheten med både parkourpark och en av Sveriges största Ninja Warrior Arenor. 

Men det tar inte slut där. Under 2019 har vi färdigställt en flersportsarena, redo för sporter som fotboll, handboll och basket. Ett mindre komplett gym har även byggts upp i anläggningen där föräldrar tex. tillåts att träna gratis när man har sitt barn på kurs.  Även caféet har fått ett ordentligt lyft och har nu även en Food Court med riktigt bra mat såsom hamburgare eller Tortillas från Sibylla eller varför inte bara ta en fika! Vi serverar självfallet både glutenfritt, laktosfritt samt vegetariskt!

Vi anordnar både tävlingar och happenings i våra lokaler. Under åren har vi bland annat haft besök av Gladiatorerna och Sean Banan. Många andra roliga aktiviteter såsom övernattningar, discon och Tik tok event har vi löpande. Håll utskick på vår hemsida eller följ oss på våra sociala medier!  Allt detta för att erbjuda en upplevelse utöver det vanliga!

Foampit alingsås
Voltflip trampolin alingsås

Voltfl!p

1100 kvm Trampolinpark

Vår trampolinpark har hela 1100 kvadratmeter trampolin, uppdelat på flera olika områden med olika variationer på trampolinerna. 

Revolt OCR

Revolt

En av Sveriges största Ninja warrior arena

Revolt är en unik Ninja Warrior Arena, en hinderbana utöver det vanliga med svårighetsgrad från nybörjare till mästare!

Nova Parkour voltflip

Nova

Stor Parkourpark inomhus

Hoppa, spring, klättra och svinga dig fram i vår stora parkourpark