V↻LTFL!P

1100 m2 Trampolinpark

Vi erbjuder en oförglömlig upplevelse i vårt trampolinland som täcker hela 1100 kvadratmeter! Det finns trampoliner i alla dess former! Här kan du ha riktigt kul, ung som äldre!

I vår park finns såklart trampolinmattor i mängder, med inslag av klättervägg, dodgeballbana och skumgummigrop. Voltflip är i ständig utveckling och det är inte alls omöjligt att vi har fått hit nya roliga inslag i vår park som inte fanns här förra gången du besökte oss.

En bild från trampolinlandet

Kärnan på Voltflip är vår fantastiska trampolinpark! Att vi är stolta över våra trampoliner är lätt att förstå. Vi har över 50 trampoliner i flera olika utföranden. Här hittar du givetvis ett hav av fyrkantiga trampoliner som avlöser varandra på hela golvet och en bra bit upp på väggarna.

Här finns också Airtrickmattor som är större och med ännu mer studs för att du ska kunna utveckla dina tricks ännu mer. 

Voltflip trampolinpark Alingsås

Kanske vill du sedan testa dina färdigheter i vår klättervägg? Olika färger på klättergreppen har olika svårighetsgrader så att alla kan klättra, liten som stor!

I parken har vi också en stor skumgummigrop. Utmed ena långsidan finns två anslutande trampoliner. Här kan du träna på nya tricks och volter utan att behöva tänka på landningen. Den blir alltid mjuk i skumgropen! 

Basket på mark är kul, men få klarar att sätta en såndär perfekt dunkning. I vår Slamdunk kan du trotsa tyngdkraften och dunka som ett basketproffs! Ta sats…ett…två…tre…där satt den!

På vår inhägnade dodgeballplan kan du utmana dina kompisar i klassisk dodgeball.  Två lag, med upp till 10 spelare i varje, ska bränna ut varandra med mjuka bollar. Klarar du att beräkna var motståndarnas hopp kommer att landa, och hur man undviker en boll när man själv också är i luften. Perfekt aktivitet för kalaset, svensexan eller bara ett gäng kompisar.

Voltflip Trampolinpark

Du har väl inte missat att vi har discotrampolin i slutet av varje hopptimme varje fredageftermiddag?

Photo by Paul Zoetemeijer on Unsplash