N↻VA

Parkour

2018 utvidgade vi vår aktivitetsanläggning med en komplett inomhusbana för parkour. Parken är utformad för att göra det möjligt för både nybörjare och erfarna freerunners att öva upp sina färdigheter i parkour.

Från den minste till den störste

Bakom trampolinparken och Ninja Warriorbanan hittar du vår fullt utrustade Parkourpark! Det är ett fantastiskt freerun-område där du kan få utmana traditionella tankar om hur man bäst gör för att ta sig fram! 

För att skapa en säker och funktionell miljö är golvet delvis gjort av en sviktande mjukmatta, perfekt för att öva in nya trick på! Parken har hinder av en mängd olika slag, som är grupperade efter svårighetsgrad. Det finns bland annat permanent monterade trappor, platåer och väggar. För vem har sagt att man inte kan använda väggar som golv. Dessutom finns det stänger i tre olika höjder för olika tricks och svårighetsgrader. Utöver den fasta inredningen finns en mängd mjuka kuber, soft parkour, som går att kombinera på oändligt många sätt för att skapa just den bana som du är sugen på!

Är du osäker på var du ska börja? Vi erbjuder kurser för olika åldrar och olika nivåer!

Oavsett om du är nybörjare eller van så lovar vi att du kommer utmanas och ha kul här!

Nova Parkour voltflip