VOLTPARTY

FIRA ÅRETS VIKTIGASTE DAG MED PARTY PÅ VOLTFLIP

Välkommen att fira en oförglömlig upplevelse tillsammans med kompisarna!

Hos oss väntar adrenalinfyllda aktiviteter med fest och full fart, alltifrån Trampolin till Parkour eller Ninjabanan. (OBS: Är barnen under 12 år behövs vuxet sällskap i Ninjabanan & Parkouren)

Över 2800 barn valde att ha party på Voltflip 2019. Du kan luta dig tillbaka, vi har koll på läget.

Vi som personal tar varmt emot er och delar ut band, har en genomgång för alla innan det är dags att hoppa igång! Vi serverar maten och städar i ordning allting efter ni är klara!

Vill ni som föräldrar koppla av extra mycket så bokar ni er alldeles egna partyvärd. Då tar våra fantastiska värdar över så snart ni kliver genom dörrarna och tar hand om födelsedagsbarnet och hens kompisar under hela partyt. Du som förälder kan luta dig tillbaka med en kopp kaffe och låta oss sköta hela firandet från planering till genomförande!

Obs. Vid eventuella ändringar av mat eller antal deltagare behöver detta meddelas via mail eller telefon senast en vecka innan kalaset.

Viktig information : Det är inte tillåtet att ha med sig egen fika, dricka eller snacks till Voltflip. Vid kalasbokning är det endast tillåtet att ta med sig tårta.